Εγγραφή Οθόνης iPhone-iPad χωρίς Jailbreak

0 189

Το Emu4ios ήταν γνωστό εδώ και καιρό για τη δυνατότητα που έδινε σε χρήστες μη Jailbroken συσκευών να εγκαθιστούν emulators και να τρέχουν roms με retro παιχνίδια. Μετά από αρκετές δοκιμές και εκδόσεις beta ο δημιουργός του κυκλοφόρησε την αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής που περιέχει αρκετά καλούδια.

Αρχικά να αναφέρω ότι για να γίνει εγκατάσταση της «εφαρμογής» αρκεί να επισκεφτούμε από την iOS συσκευή μας την διεύθυνση http://emu4ios.net/ και να πατήσουμε install. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση αυτού του ειδικού Appstore. Όπως ανέφερα και στο τίτλο μέσα από αυτό το «μαγαζάκι» μπορούμε να εγκαταστήσουμε δωρεάν φυσικά την εφαρμογή iRec με την οποία μπορούμε να πραγματοποιούμε εγγραφές βίντεο με ότι κάνουμε στην iOS συσκευή μας  και ύστερα να το αποθηκεύσουμε στο Camera Roll για περαιτέρω χρήση ή επεξεργασία. Δοκίμασα τη συγκεκριμένη δυνατότητα αρκετά στο iPhone 5 με iOS 8 beta5 και λειτούργησε απροβλημάτιστα.

Οι περισσότερες εφαρμογές είναι σε φάση beta ωστόσο όσες δοκίμασα λειτουργούν καλά. Έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογή για να κάνετε τη συσκευή σας AirPlay Speaker,την εφαρμογή iTransmission για να κατεβάζετε torrent καθώς και εφαρμογή για ενεργοποίηση του Tethering για όπου αυτό δεν επιτρέπεται.

Καλές δοκιμές.

IMG_0626 IMG_0627

Leave A Reply